Grand Theft Auto Online: Surprize de Halloween!Se pare ca, incepand din data de 16 noiembrie, GTA Online va trata sarbatoarea Halloween-ului intr-un mod mai special. Odata dobandite aceste modificari de Halloween (prezentate o mica parte din acestea, in sectiunea de mai jos), vor ramane si dupa 16 noiembrie.
Au fost adaugate 2 vehicule noi (LURCHER HEARSE si FRANKEN STANGE). Se pare ca Studioul RockstarGames, odata cu adaugarea celor doua vehicule, a modificat si navigarea pe autostrazile din Los Santos, acestea fiind mai terifiante (odata cu adaugarea celor doua vehicule). Ambele vehicule vor fi disponibile doar pentru o perioada limitata de timp.


Adaugarea noilor masti.Intimideaza-ti adversarul cu masca si imbracamintea adaugata in acest update!Au fost adaugate peste 30 de masti cu ocazia Halloween-ului. Incepand din 16 noiembrie, masca va fi o noua optiune implicita pentru toate jafurile.


Bucurati-va de emotiile si suspansul care vi-l ofera acest update. Fugi, ascunde-te, pentru a putea supravietui in intuneric, si incearca sa nu-l intalnesti pe personajul Slasher. Supravietuieste pentru 3 minute si vei avea sansa sa te intorci in cautarea lui Slasher cu o pusca, pentru invingerea acestuia.


Vom reveni cu amanunte!

By #Chase / 01 Noiembrie 2015 - 15:17 / 1 Comentariu

Comentarii

Comentează ştirea


Anonymous

Vizitator

captcha


Redstar a scris în data de: 15 Iulie 2016 - 12:20

Salut, ma poate ajuta cineva cu moduri pt gta5 pt xbox360?


User

Parola

Ai uitat parola?

Poza Zilei

Imaginea Zilei

Logan pick up!

Adăugată de Blood Wolf

Rating: 10/10

Adaugă imaginea ta

Jucatori.net Social


Newest Downloads

Other new stuff

Promovăm

Parteneri


Home | Download | Diverse | Galerie | Contact | Advertise  

2008-2017 GTA.Jucatori.net - Cea mai mare comunitate GTA din Romania.


Scule Einhell