Grand Theft Auto Online: Surprize de Halloween!Se pare ca, incepand din data de 16 noiembrie, GTA Online va trata sarbatoarea Halloween-ului intr-un mod mai special. Odata dobandite aceste modificari de Halloween (prezentate o mica parte din acestea, in sectiunea de mai jos), vor ramane si dupa 16 noiembrie.
Au fost adaugate 2 vehicule noi (LURCHER HEARSE si FRANKEN STANGE). Se pare ca Studioul RockstarGames, odata cu adaugarea celor doua vehicule, a modificat si navigarea pe autostrazile din Los Santos, acestea fiind mai terifiante (odata cu adaugarea celor doua vehicule). Ambele vehicule vor fi disponibile doar pentru o perioada limitata de timp.


Adaugarea noilor masti.Intimideaza-ti adversarul cu masca si imbracamintea adaugata in acest update!Au fost adaugate peste 30 de masti cu ocazia Halloween-ului. Incepand din 16 noiembrie, masca va fi o noua optiune implicita pentru toate jafurile.


Bucurati-va de emotiile si suspansul care vi-l ofera acest update. Fugi, ascunde-te, pentru a putea supravietui in intuneric, si incearca sa nu-l intalnesti pe personajul Slasher. Supravietuieste pentru 3 minute si vei avea sansa sa te intorci in cautarea lui Slasher cu o pusca, pentru invingerea acestuia.


Vom reveni cu amanunte!

By #Chase / 01 Noiembrie 2015 - 15:17 / 3 Comentarii

Comentarii

Comentează ştirea


Anonymous

Vizitator

captcha


Vizitator a scris în data de: 05 Aprilie 2018 - 14:25

Hello. And Bye.

Vizitator a scris în data de: 27 Ianuarie 2018 - 16:29

АлкоБарьер – эффективное средство борьбы с алкоголизмом. Устраняет тягу к алкоголю Восстанавливает поврежденные клетки ...
АлкоБарьер - средство от алкоголизма покупайте в интернет-магазине HitMag. Быстрая доставка, гарантия, приятные цены и скидки!
Нужно ли лечить алкоголиков? ... Состав Алко-Барьер ... делали такое средство, которое будет оказывать максимальную помощь алкоголикам на ...
АлкоБарьер - средство от алкоголизма,АлкоБарьер в Пюто,АлкоБарьер в Крнове,АлкоБарьер в Кале.
Гарантированное избавление от алкоголизма с помощью препарата «Алко барьер». Покупайте только на официальном сайте! Оригинал не продаётся ...


Официальный сайт: http://alcovirin.bxox.info

Redstar a scris în data de: 15 Iulie 2016 - 12:20

Salut, ma poate ajuta cineva cu moduri pt gta5 pt xbox360?


User

Parola

Ai uitat parola?

Poza Zilei

Imaginea Zilei

Bogatul sărac

Adăugată de Lombardia

Rating: 9/10

Adaugă imaginea ta

Jucatori.net Social


Newest Downloads

Other new stuff

Promovăm

Parteneri


Home | Download | Diverse | Galerie | Contact | Advertise  

2008-2018 GTA.Jucatori.net - Cea mai mare comunitate GTA din Romania.


Scule Einhell