GTA Online va fi invadat de trisori!


Inainte de aparitia jocului GTA Online pe PC si pe console (din noua generatie), acesta avea o functie ce permitea realizarea de personaje temporare.  Aceasta functie a fost indepartata acum ceva timp, pentru a conserva resurse,dar este pe cale sa fie reimplementata pentru varianta curenta a jocului, ceea ce va aduce foarte multi trisori.


Dupa analiza facuta de un modder al jocului, ultimele fisiere adaugate la varianta de PC a lui GTA 5, cele care au implementat noile moduri de joc pentru GTA Online, indica o iminenta a reintroducere a personajelor temporare.

Aceste personaje erau initial intentionate sa ofere jucatorilor posibilitatea de a participa la sesiuni de multiplayer chiar si atunci cand serverele de autentificare aveau probleme si nu isi puteau accesa conturile. Avand in vedere faptul ca sunt deja multi trisori in GTA Online, aplicatia acestei functii va fi predominant permiterea acestora sa se intoarca pe servere, desi au primit ban (sau diverse interdictii).

Daca Rockstar Games va schimba modul in care functioneaza personajele temporare, aceasta invazie inevitabila de trisori si hackeri ar putea fi evitata.


Informatii preluate de pe zonait

By #Chase / 31 Octombrie 2015 - 11:06 / 1 Comentariu

Comentarii

Comentează ştirea


Anonymous

Vizitator

captcha


tomi1234 a scris în data de: 04 Ianuarie 2016 - 15:35

Ok


User

Parola

Ai uitat parola?

Poza Zilei

Imaginea Zilei

Logan pick up!

Adăugată de Blood Wolf

Rating: 10/10

Adaugă imaginea ta

Jucatori.net Social


Newest Downloads

Other new stuff

Promovăm

Parteneri


Home | Download | Diverse | Galerie | Contact | Advertise  

2008-2017 GTA.Jucatori.net - Cea mai mare comunitate GTA din Romania.


Scule Einhell