GTA 5 Rockstar Editor va ajunge pe console!Rockstar Editor va fi functional in sfarsit pe console, chiar daca versiunea pe PC a lui GTA 5 ofera un numar mare de minunatii cinematice la 60 de cadre pe secunda, pe consola nu va mai fi valabil acest lucru. Se pare ca nu va fi valabil pentru toate consolele, ci doar pentru XBOX ONE si Playstation 4.

Rockstar Games anunta realizarea unui update de luna viitoare, implementand in acesta permisiunea jucatorilor pe console sa regizeze, filmeze si sa editeze filme in GTA 5. In varianta de PC, jucatorii au realizat foarte multe filmulete cu o calitate variabila, unele filmulete fiind chiar reusite. Acest update pune la dispozitia jucatorilor functii noi.

Versiunea de PC a lui GTA 5 nu va fi nici ea ignorata, tot in septembrie fiind lansat un patch ce va distribui capacitatile creative a lui Rockstar Editor.  Veti putea aduce vehicule aeriene si acvatice. Se vor putea adauga efecte audio, fonturile au fost extinse. Pozele de tip Snapmatic pot fi dusa in creatiile video.

Informatii preluate de pe site-ul Rockstar Games si Zona IT.

By #Chase / 25 August 2015 - 16:02 / 1 Comentariu

Comentarii

Comentează ştirea


Anonymous

Vizitator

captcha


Vizitator a scris în data de: 28 2016 - 08:21

Ce joc tareeeee !!!!!! E foarte frumm.


User

Parola

Ai uitat parola?

Poza Zilei

Imaginea Zilei

Logan pick up!

Adăugată de Blood Wolf

Rating: 10/10

Adaugă imaginea ta

Jucatori.net Social


Newest Downloads

Other new stuff

Promovăm

Parteneri


Home | Download | Diverse | Galerie | Contact | Advertise  

2008-2017 GTA.Jucatori.net - Cea mai mare comunitate GTA din Romania.


Scule Einhell