Info GTA San Andreas Despre Joc

Povestea jocului (GTA SA)

Groove Street Families este o grupare de gangsteri din Los Santos, San Andreas care scade pe zi ce trece. In fiecare zi membrii gruparii ajung sa fie ucisi, iar gasca rivala "Ballas" creste fara oprire. Lucrurile începusera sa mearga rau de când Carl Johnson (protagonistul) a parasit Los Santos pentru a începe o noua viata în Liberty City înainte cu 5 ani. Sweet este Groove 
Street OGsfratele mai mare lui Carl iar el este conducatorul gastii Groove Street.
Sweet îl învinuieste pe Carl pentru moartea fratelui lor mai mic Brian care a fost implicat într-un accident în anii trecuti.

Lipsa armelor, viata saraca din cauza drogurilor, rata de respect scazuta si tradarea au dus la caderea gastii Groove Street. Membrii gastii: Big Smoke si Rider, încearca sa puna pe picioare o afacere cu droguri în asociere cu Loco Syndicate. Sindicatul Loco este condus de Mike Toreno, un agent CIA sub acoperire. Jizzy B si T-Bone Mendez sunt deasemenea implicati. Sweet refuza sa ia parte afacerii, spunând ca aceasta va produce distrugeri cartierului.

Unitatea anti-gasti LSPDIn Los Santos este un singur tip de crima. Crima în gasca. Depinde de unitatea anti-gasti a orasului (cunoscuta ca si C.R.A.S.H) sa sfârseasca bataliile între gasti si sa mentina orasul sub control. Unitatea este condusa de ofiterul Frank Tenpenny care îl inculde pe ofiterul Eddie Pulaski, si pe noul recrut Jimmy Hernandez. Tenpenny si Pulaski sunt corupti.

În Liberty City - Carl Johnson lucreaza pentru Joey Leone, întretimp Johnny Sindacco viziteaza clubul Gentlemens pentru a-i oferi lui Salvadore Leone recompensa la cazino în Venturas. Aceasta îl implica pe Salvadore asigurându-i familiei Sindacco $5,000,000. Cele doua gasti nu se pot decide care sa conduca cazinoul deci Ken Rosenberg este pus la conducere ca fiind neutru. Ken este prins intre 3 familii, iar daca o familie o ataca pe alta, familia rivala îl va ucide pe Ken. Don Salvatore LeoneDeasemenea si în Venturas, Triadele au cumparat cazinoul The Four Dragons dar familia Sindacco au de gând sa saboteze inaugurarea cazinoului.

Conducatorul gastii Ballas decide ca este timpul sa-i termine pe Groove Street. Planul este sa-l omoare pe Sweet. Atacul este produs însa este ucis Beverly Johnson în locul lui Sweet. Sweet îl suna pe Carl ca sa-l anunte ca mama lor a murit, iar Carl se întoarce înapoi în Los Santos. Carl este binevenit de catre ofiterul Tenpenny, care îl bruscheaza si îl lasa lefter înainte sa ajuga la casa lui. Carl este dus în teritoriul inamic al Carl este arestatgastii Ballas si aruncat din masina. Carl se regaseste în viata de gasca pe care a încercat odata sa o lase în urma. Bun Venit în San Andreas...

San Andreas reprezinta viata din Los Angeles a anilor 90, o vreme foarte importanta pentru acest oras. Povestea se învarte în jurul luptelor între gasti. Include si curuptibiltatea politiei care terorizeaza Los Angeles-ul.
Povestea jocului (GTA SA) | Sus

Comentarii

Comentează


Anonymous

Vizitator

captcha


Vizitator a scris în data de: 09 Noiembrie 2015 - 22:41

I like the pictures sattergy.Last year when we had (yet another) outside evaluation done, we put together a large 3 ring binder for the evaluation team (school records, examples of work from school and done at home, etc.).On the cover we put a 5 x 7 picture of Buddy Boy, for exactly the reason you stated. Even though they were going to observe him for a couple of hours, we wanted to remind them of his humanity the whole time they were compiling their report.

Vizitator a scris în data de: 28 Ianuarie 2014 - 14:41

Misto dar unfil faceti si mili trimiteti si mie pe haraidon leo

Iulian Gamer a scris în data de: 15 Decembrie 2013 - 13:26

Al treilea :D

12345mihai a scris în data de: 03 Decembrie 2013 - 21:02

Nu e rau, daca faceati din asta un film de actiune luati Oscarul

Vizitator a scris în data de: 02 Decembrie 2013 - 11:30

Sunt primul


User

Parola

Ai uitat parola?

Poza Zilei

Imaginea Zilei

Bogatul sărac

Adăugată de Lombardia

Rating: 7/10

Adaugă imaginea ta

Jucatori.net Social


Newest Downloads

Other new stuff

Promovăm

Parteneri


Home | Download | Diverse | Galerie | Contact | Advertise  

2008-2018 GTA.Jucatori.net - Cea mai mare comunitate GTA din Romania.


Scule Einhell