Info GTA Vice City Despre Joc

Povestea jocului (Vice City)

Te numeşti Tommy Vercetti, şi eşti eliberat dintr-o închisoare de maximă securitate după 15 ani de izolare, şeful tău Sonny Forelli nu este foarte fericit de reapariţia ta în oraş.


Tommy a fost arestat pentru un incident foarte macabru, iar vorbele de pe străzi spuneau că familia Forelli i-au înscenat arestarea. Oricum Tommy era foarte loial şi nu a dezvăluit niciodată legăturile sale cu familia Forelli.Considerând toate astea, o excursie în sud au sunat ca fiind o idee bună, deci eşti trimis în afara oraşului Vice City cu afaceri ca o scuză.


La sosire, în Vice City, nimic nu merge bine. Tommy este trădat, iar aliaţii lui se transformă în inamici. Odată ce Forelli îşi cere banii înapoi, Tommy se aliază cu un avocat corupt pentru a lua paradisul plin de farmec înapoi.În loc de o bilă de 8, mâna dreaptă a lui Tommy va fi Lance. Ei se întâlnesc la inceput când Tommy îşi pierde bani şi fratele lui Lance este împuşcat. Tommy a fost un bun prieten al fratelui lui Lance, astfel Lance se simte într-un fel conectat cu Tommy, şi împreună luptă pentru răzbunare.
Povestea jocului (Vice City) | Sus

Comentarii

Comentează


Anonymous

Vizitator

captcha


Iulian Gamer a scris în data de: 15 Decembrie 2013 - 13:50

Iar la final fratele lui Vic (Victor) Vance, adica Lance Vance il tradeaza pe Tommy Vercetti si ii omoara pe amandoi (si pe S. Forelli si si pe L. Vance) P.S Primadata se petrece actiunea din LV/SA si dupa aceea moare S. Forelli :D


User

Parola

Ai uitat parola?

Poza Zilei

Imaginea Zilei

Bogatul sărac

Adăugată de Lombardia

Rating: 8/10

Adaugă imaginea ta

Jucatori.net Social


Newest Downloads

Other new stuff

Promovăm

Parteneri


Home | Download | Diverse | Galerie | Contact | Advertise  

2008-2018 GTA.Jucatori.net - Cea mai mare comunitate GTA din Romania.


Scule Einhell