Info GTA IV Despre Joc

Personajele din GTA IV

Niko BellicNIKO BELLIC

Protagonistul din Grand Theft Auto IV este Niko Bellic, un fost soldat din Europa de est care s-a mutat în Liberty city pentru a-şi uita trecutul şi pentru a începe o nouă viaţă, visul american. Niko s-a mutat la vărul său Roman, care se lăuda cu o viaţă bună, cu o femeie frumoasă, maşini sport şi mulţi bani. În curând Niko îşi dă seama că vărul lui a minţit pentru a-şi acoperi eşuările vieţii. Adevărul era că Roman conducea o firmă de taxi în curs de falimentare, şi mulţi criminali au pus o recompensă pe capul lui.


Roman Bellic

ROMAN BELLIC

Roman e vărul lui Niko, care a trăit în Liberty City 15 ani. Este un optimist, un fantezist şi un mincinos, în plus l-a adus pe Niko în Liberty City pe baza unor promisiuni false. La începutul jocului Roman este singurul tău prieten şi singurul personaj care face conexiunea din poveste. Roman are o afacere cu taxi-uri care se prăbuşeşte. Dacă te porţi bine cu Roman în timpul jocului, eventual îţi va oferi un serviciu gratuit de taxi.


Little Jacob

LITTLE JACOB

Little Jacob este un afacerist cu armament din Dukes, şi unul dintre asociaţii lui Niko. Vorbeşte cu un accent Jamaican, şi îi va vinde arme cu reducere la Niko pentru o relaţie de prietenie. Jacob devine pe parcursul poveştii un prieten în care Niko poate avea încredere.Brucie Kibbutz


BRUCIE KIBBUTZ

Entuziast de fitnes, un VIP megaloman. Brucie este plin de sine. Este un om căruia nu-i e frică să se facă auzit. Trăieşte viaţa cu o femeie, maşini şi bogăţii. Dacă păstrezi o relaţie bună cu Brucie, îţi va oferi un serviciu gratuit de elicopter.


Mallorie BardasMALLORIE BARDAS

Mallorie Bardas se întâlneşte cu Roman Bellic, vărul lui Niko, dar relaţia lor este departe de a fi perfectă, datorită incompetenţei lui Roman. Mallorie a crescut în Bohan, şi sunt suspiciuni că aceasta ar fi avut o aventură cu un alt personaj.
Vladimir Glebov

VLADIMIR GLEBOV


Născut în Rusia, businessman şi patron al barului Comrades. Vlad se consideră un om intimidant cu o foarte mare influenţă asupra oraşului, dar adevărul este că el este de fapt un mic criminal rus care încearcă să câştige respect printre oamenii importanţi din oraş. Vlad lucrează pentru Mikhail Faustin.Alte personaje


Dimitri Rascalov
Dimitri Rascalov
Mikhail Faustin
Mikhail Faustin
Patrick Mcreary
Patrick Mcreary
Kate Mcreary
Kate Mcreary
Francis Mcreary
Francis Mcreary
Gerry Mcreary
Gerry Mcreary
Manny Escuela
Manny Escuela
Elizabeta Torres
Elizabeta Torres
Playboy X
Playboy X
Dwayne Forge
Dwayne Forge
Ray Boccino
Ray Boccino
Phil Bell
Phil Bell
Jimmy Pegorino
Jimmy PegorinoPersonajele din GTA IV | Sus

Comentarii

Comentează


Anonymous

Vizitator

captcha


Nu există încă comentarii!


User

Parola

Ai uitat parola?

Poza Zilei

Imaginea Zilei

Bogatul sărac

Adăugată de Lombardia

Rating: 7/10

Adaugă imaginea ta

Jucatori.net Social


Newest Downloads

Other new stuff

Promovăm

Parteneri


Home | Download | Diverse | Galerie | Contact | Advertise  

2008-2018 GTA.Jucatori.net - Cea mai mare comunitate GTA din Romania.


Scule Einhell