Latest news

Downloads

Diverse

Poza zilei

[SCRIPT] eXtreme Stunt World V1 (SA-MP 0.3.7)

Aici este locul potrivit pentru postarea şi totodata găsirea scripturilor şi a harţilor create pentru SA:MP.

Moderator: Asistent

[SCRIPT] eXtreme Stunt World V1 (SA-MP 0.3.7)

Postby [XSS]Seby » Sun Jan 31, 2016 7:09 pm

eXtreme Stunt World V1 (0.3.7)


• Informatii
Acest GameMode este unul facut 90% de mine ([XSW]RullZ_, [XSS]Seby, [RNG]Seby, care cum ma stiti) si 10% de alti doi Scripteri care au fost impreuna cu mine pe comunitatea cu acelasi nume fondata si, dupa parasirea mea, inchisa, in acest an (2015). Este un GameMode care nu are, din pacate, toate sistemele dorite de jucatori si scripteri, dar sistemele care le are, le are atent lucrate. Foarte atent. Ma simt in stare sa bag mana in foc ca nu gasiti pe net sistemele mele, scriptate cum le veti vedea in acest GameMode. Oricum, garantez ca acest GameMode nu se gaseste pe net si la nimeni in afara de cei 3 scripteri. Ma rog, nu se gasea, la momentul la care citesti tu acest topic probabil ca zeci de persoane il au deja. Este, cel mai probabil, singurul GameMode pus pe net care are nivelul acesta de optimizare. Fiecare sistem a fost reconstruit de minim 3-4 ori. Am lucrat la acest GM din 13 Noiembrie 2014 pana prin Mai 2015, cand am decis sa iau o pauza. In acea perioada scriptam de multe ori si 6-7 ore pe zi la el, adaugand chestii noi (nu luate din alte servere, ci facute de la 0) si reconstruind ceea ce era deja prin el. Nu era zi pe saptamana sa nu il citesc din cap in cap si sa fac modificari.

Am renuntat sa mai lucrez la el pentru ca in perioada aia aparuse GTA V, si na, m-am apucat de 'gaming'... Ar fi trebuit sa lansez comunitatea in Iunie anul acesta (2015), dar amanasem lucrarile la server/site/forum prea mult. Prin Iulie am avut o tentativa de a ma reapuca de a lucra la el, dar fix in saptamana aceea am primit de la niste rude GTA V original, si m-am apucat de GTA Online -.- terminasem Storyline-ul de la GTA V care il aveam piratat...
Prin August l-am dat prietenului meu [XSW]Edward ([XSW]Eddu., [XSS]Eddu, [RNG]Eddu, care cum il stiti), sa isi faca comunitate cu el. I-am promis ca il sustin. In August si-a facut comunitate, la cateva zile dupa lansare probabil si-a dat seama ca nu e de el asa ceva, i-am gasit un scripter, un prieten vechi de-al meu ([XSW]Liviu, [RNG]Liviu, [RNG]XGamer, care cum il stiti si pe asta :)) cu el am avut RXS V4 - comunitate ce nu a fost lansata, ci transformata in RNG V4), au tinut comunitatea Online pana in Septembrie, si dupa au renuntat la tot. Greseala lor, parerea mea.

Am zis mai sus ca GM-ul nu e complet. Nu e complet deoarece nu am avut niciodata timp sa il termin. L-am dat altor persoane sa se ocupe de el, au facut ce au putut, si a ramas in stadiul in care il veti vedea mai jos. Enjoy!

• Poze

Image
Primul Dialog care apare dupa Conectare

Image

Image
Account System

Image
/Credits - Most Important Dialog

Image

Image

Image
/Cmds

Poza asta nu o fac sa se vada direct, e prea mare, dar merita vazuta: http://s22.postimg.org/4zuoc8fi7/sa_mp_006.png
/CreateClan si TD-urile

Image
/VCmds

Image
/Speed

Image
/VUP

Image
/MP3, /Radio with /vAccount Radio-Start/Stop Preference

Image

Image

Image
/house, /property (/prop)

Image
/Stats

Image
/V, /Car

Image
/vAccount

Image
Favorite Radio - /vAccount (or /mp3)

Image
/Teles

Image
/Admins

Image
/VIPs

Image
/GodP (working on /GodMode and /GodCar both)

Image
Top Clans

Image
/cm

Image
/AStats

Image
USAGE-urile unor Comenzi

Image
/DM

Image
/Int

Image
/Tune

Image
/Clan

Image
/Gang

Image
! - Clan (or Gang) Chat, @ - Admin Chat - # VIP Chat, * - RCON Chat.

Image
/Jobs (by Eddu or Liviu, not by me)

Image
Finalizarea /CreateClan

Image
/GStats

Image
/Settings (Gang Settings)

Image
In Car-TD

Image
Click on Player

Pozele astea trei nu le fac sa se vada direct, sunt prea mari, dar merita vazute: http://s22.postimg.org/qrrorj6gx/sa_mp_042.png
/cc, /LSAir, TD-urile (cel de Summer Edition a fost scos la finalul verii), /hm. TD-ul 'X has joined the server' are Random Colors.
................................................................

http://s22.postimg.org/96trg6075/screenshot_149.png
/Race & /Races (by Eddu). NU garantez ca nu e de pe net partial. Eu din Mai nu am mai scriptat la acest server. Tot ce a fost facut de atunci si pana acum, adica tot ce nu se afla in changelog.txt (gasiti fisierul in server) se poate sa nu fie facut de la 0. Am mentionat si mai sus ce nu e facut de mine. Pe langa /Race, in poza se mai vede si /Set.
................................................................

http://s22.postimg.org/vhhmg4xhd/screenshot_148.png
/Rules

Image
/ChangeName - Ultimul, dar nu cel din urma. De fapt, ultimul, dar cel dintai! Cel mai compelx sistem din Server. Chiar daca numele care ti-l doresti este luat, daca stii parola de la acel cont, poti folosi numele pastrandu-ti statisticile.


• Download Link
https://www.dropbox.com/s/2s179hjggeltove/XSW%20V1.rar?dl=0 - Dropbox Link. Mi se pare cel mai ok. Am stat cam mult sa Uploadez tot, sunt multe fisiere .mp3, deci nu o sa stau sa mai incarc arhiva si pe alte Site-uri. Daca aveti probleme la Download, imi spuneti si le rezolvam.

• De Stiut
- Parola RCON este '1234'. Ea merge schimbata din GameMode, mai exact la 'public OnGameModeInit()'.
- Parola Server-ului este '13112014'. Ea merge schimbata din server.cfg.
- /ACmds nu a fost creat. Ar fi trebuit sa fie pe Site, dar n-a mai apucat nimeni sa-l faca. Nici /RCmds nu exista. In schimb, in GameMode gasiti foarte usor comenzile de VIP, Admin, Gold VIP, RCON, House System, etc. Sunt foarte bine asezate si aranjate toate. :)
- Merita sa arunci un ochi peste comenzile de RCON din GameMode.
- Gang System-ul este doar inceput. Are bazele puse (nu ma refer la Mape, Baze de Gang-uri, ci bazele sistemului sunt puse), n-are comenzi/functii prea multe. :( Eu am facut bazele, Eddu /settings si inca ceva.
- Interioarele sunt inregistrate si preluate la OnGameModeInit din Baza de Date. La fel si Race-urile si Drift-urile, Cont-urile, Clanurile si Gang-urile nici n-are rost sa mai zic, la fel si masinile personale si multe alte chestii, gen +1000 case, +100 Proprietati, etc.. Fiind toate incarcate la pornire, in timpul rularii, server-ul n-are pic de lag. Toate datele sunt luate din Baza de Date si salvate in variabile. /Ticks imi da dreptate. Server-ul este pe MySQL R34. mysql_debug este dezactivat, ceea ce inseamna ca mysql_log.txt nu are de ce sa apara deloc. Daca nu instalati server-ul corespunzator, se va crea si va va spune ce ati facut gresit.
- /mp3 se leaga in timp real la http://www.XSW-Servers.com, pentru a-si prelua listele de melodii si pentru a reda in timp real melodiile direct de pe Host. Din pacate, http://www.XSW-Servers.com nu mai exista.
• Recomand sa folositi din scriptfiles => Backups => DataBase Backups => 2015 versiunea ce are numele '24th of August 2015 - Last Eddu Update - Stable Backup.sql'. Este cea mai recenta si, cred, singura compatibila cu toate sistemele Server-ului.
- Toate cont-urile au parolele criptate in format SHA1. Dupa fiecare conectare (mai exact dupa ce te spawnezi), daca nu ai un E-Mail in cont, Server-ul iti cere sa introduci unul, pentru a-ti putea recupera statisticile in caz ca iti uiti parola. Pe Site aveam sistem de Login bazat pe cont-ul de pe Server, dar nu mai tin minte daca avea sau nu si Recover Password... Nu am apucat sa finalizam nici Site-ul.
- In scriptfiles se poate gasi si site-ul compatibil cu acest server (sper ca am pus ultima versiune a site-ului acolo, nu una mai veche).
- Intre fisierele Site-ului se afla si partea de 'Online' a sistemului /MP3. Daca va puneti Site-ul in Wamp si il faceti functional (il legati la Baza de Date a server-ului) si daca conectati frumos si Server-ul la DB-ul lui si la localhost, aveti sanse de 100% sa functioneze absolut toate 'feature'-urile fara nici cea mai mica problema. Daca nu, va recomand sa va documentati despre cum se foloseste Wamp. Totul se leaga de ceea ce gasiti in 'header'-ul Server-ului (SQL_Host, SQL_User, SQL_Pass, SQL_DB, WEB_URL) si in 'header'-ul Site-ului.
- XSW.pwn este versiunea la care am lucrat doar eu si, din pacate, cea mai 'goala' versiune. XSW_2.pwn este versiunea la care am lucrat eu, dupa care i-am dat-o lui Eddu si a adaugat multe lucruri noi facute sau nu de el, iar XSW_3.pwn este cea mai completa versiune, cea la care am lucrat toti 3 si care a ramas, din pacate, versiunea finala a XSW-ului. Va recomand sa o folositi pe a 3-a. Tests.pwn este GM-ul nostru de Teste. Toate FS-urile in afara de Maps.pwn au fost sau ar fi urmat sa fie folosite de noi. N-aveti nevoie de niciunul pentru 'o experienta completa' a Server-ului.
- In Topic-ul acesta nu apar toate functiile Server-ului. Una importanta despre care nu am spus nimic pana acum ar fi /SPassword (tot cu crypt in SHA1). Restul, va las sa le descoperiti. :) Idem cu functiile Site-ului.

• Final
Acesta nu este nici pe departe cel mai ok GameMode. Dar pe net se gasesc mii de alte GM-uri mult mai jalnice. Sper sa fie de folos cuiva, mai ales cuiva la inceput de drum. Sper sa gasiti multe lucruri utile, interesante sau macar 'de apreciat' prin el, si sper sa il vad in cateva saptamani folosit de toti cei ce v-ati saturat de WoS-uri sau alte GM-uri 'cu de toate', mai exact 'de toate facute jalnic, stupid, prost' sau cum vreti voi sa ziceti. :))
Doar o rugaminte am: Nu modificati la /Credits prima categorie, cea cu Scripterii. De preferat nici cea cu Mapperii sau cea de la WebSite. Eddu chiar a facut Mape frumoase. TD-urile la fel, sunt facute tot de el. Toate. Iar Site-ul este si el frumos si muncit destul de mult.

Hope you'll enjoy my GameMode! Any questions or problems you have, you can tell me here, in English or Romanian.

----------------

De mentionat ar fi ca tot ce vedeti mai sus a fost scris la finalul anului 2015 si nu a mai fost reeditat.
Image
User avatar
[XSS]Seby
Veteran
Veteran
 
Posts: 1218
Joined: Mon Sep 05, 2011 7:55 pm
Medals: 2
Helper (1) Active Member (1)
Seria GTA preferată: GTA IV
Text personal: No ? Why ?

Re: [SCRIPT] eXtreme Stunt World V1 (SA-MP 0.3.7)

Postby Vlad » Sun Jan 31, 2016 9:23 pm

MaxXx nu a scriptat la acest server?
Observ majoritatea elementelor de grafica preluate din RSE V4, de asta intreb.

Stiu cum este sa lucrezi la un server foarte mult, iar majoritatea scripterilor (sau majoritatea asa zisilor "scripteri") din Romania vor spune ca acest GM este un edit, insa, un mod de joc original se observa foarte bine doar daca "intrii in el" si in sistemele lui.
Foarte bine lucrat, felicitari!
Smart Codes - Coming Soon!
User avatar
Vlad
Administrator
Administrator
 
Posts: 249
Joined: Fri Apr 04, 2014 5:26 pm
Location: Bacau
Seria GTA preferată: GTA San Andreas
Text personal: Pawn Scripter & Mapper

Re: [SCRIPT] eXtreme Stunt World V1 (SA-MP 0.3.7)

Postby [XSS]Seby » Tue Feb 02, 2016 10:44 pm

Nu, Max nu a lucrat absolut deloc la acest Server. Numele lui apare in Header-ul GameMode-ului pentru ca eu din 2011 si pana azi am tinut non-stop legatura cu el, suntem buni prieteni, si mereu am avut ce invata de la el in materie de PAWN/PHP Scripting. Am considerat ca are si el un merit in tot, si i-am pus numele acolo. Anti-Flood-urile au fost gandite de el, in 2013 parca. M-am folosit de metoda lui si le-am pus in XSW. Au functionat pana in ziua in care colegul meu Eddu a facut ceva Server-ului si GetPlayerIP a ajuns sa creada ca orice jucator are IP-ul 255.255.255.255. Nu am apucat sa aflu care e problema, asa ca le-am dezactivat, si GameMode-ul da un Warning inofensiv (variabila ConnectedIPs nu este folosita). Daca nu le dezactivam, Server-ul le spunea Anti-Flood-urilor ca toti jucatorii au IP-ul 255.255.255.255, si automat eram banati toti, fiind detectati drept boti...

Daca prin 'elemente de grafica' faci referire la culori sau la felul in care sunt scrise mesajele sau Dialog-urile, iti sugerez sa arunci o privire la GameMode-uri mai noi, cum ar fi XSS versiunea actuala (care nu se gaseste pe net, arunci o privire intrand pe el) sau RSS versiunea actuala, sau o groaza de alte servere care se inspira de la ei. Pur si simplu, de la RSE V4 care l-ai prins si tu cand jucam toti SA-MP, nu s-au facut mari schimbari in lumea SA-MP-ului Romanesc :)) Folosim acelasi mod de a scrie Dialog-uri si de a le ordona pe partea de aspect, le coloram cu totii cat mai viu, mna... RSE V4 avea o combinatie de Portocaliu si Albastru parca... Pe vremea aceea tot Server-ul se baza pe 2 culori + inca 2-3 culori care apareau doar ocazional... Server-ul meu se bazeaza pe toate culorile care le vezi in Header-ul GameMode-ului... Pe vremuri, culorile din /Teles erau aceleasi cu cele din /Cmds, /Rules, /Credits, etc. Asa era traditia... Acum, daca te uiti atent, numai /Cmds e in 3 combinatii diferite de culori la mine :)) Am diversificat cat de mult am putut totul... Nu am avut de ales, am fost obligat sa folosesc culori care se gasesc si pe alte Servere faimoase, pentru ca sunt culori frumoase care prind la public. Se spune ca tot ce e frumos este furat, dar prin simplul fapt ca am folosit pe ici-colo aceeasi combinatie de culori ca si XSS-ul, nu inseamna ca vai, le-am furat design-ul... Am facut totul cat mai user-friendly :). Pana la urma nimeni nu a inventat culorile Lime Green si Light Blue. Si nimeni nu a inventat aceasta combinatie intre cele doua culori. Nimeni nu are drepturi de autor pe 2 culori, nimeni nu poate spune ca i-am furat culorile :)) Sunt doar niste culori. Si clar nu sunt cele din RSE V4. Seamana la aspect cu RSE V4 unele chestii pentru tine care cunosti foarte bine acel GameMode, si seamana din cauza ca asa au evoluat lucrurile in ultimii ani, cum am mai spus. Traditia nu s-a schimbat foarte mult. Singura diferenta e ca acum nu mai avem GM V1 in Portocaliu si Albastru, V2 in Portocaliu si Rosu, V3 in Verde si Alb si V4 in Crem si Rosu. Acum avem GM V1 in toate culorile curcubeului =) (dar nu puse una langa alta de forma Test Test Test Test Test pentru ca ar arata oribil) si in V2 mai facem doar modificari pe ici-colo.. Acum nimeni nu mai poate spune: 'Hai sa intram pe serverul ala cu mult rosu si alb'... Nu mai exista Servere in doua culori... Sau exista si sunt goale =) pe vremuri cand ziceai de 'serverul ala portocaliu si albastru', toata lumea se gandea la un XSS/RSE Edit, pentru ca acele culori il defineau =) pana au fost 'furate' si ne-am dat seama toti ca e mai bine sa folosim orice culoare ne place intr-o combinatie cat mai placuta. Daca /Teles e in Aqua & Red, nu trebuie sa fie si /V in Aqua & Red. Nu se cearta una cu alta. Si daca pe V1 folosim Aqua, Red, Blue, Yellow si mai stiu eu ce culori, pe V2 nu trebuie sa le schimbam doar pentru a parea ca am facut cine stie cate chestii noi. Pur si simplu mai modificam 1% pe ici-colo daca consideram ca ar arata mai bine altfel. Si 'design'-ul unui server de SA-MP nu prea merge 'furat'. Nu e ca si cand ar fi ceva unic, cum e spre exemplu o poza in PhotoShop... E vorba doar de combinatii de culori + mici detalii.

Daca nu am folosii toti 'scripterii romani' acelasi tip de TD-uri care prind bine la public, ci ne-am face fiecare ceva unic, atunci am putea spune ca X ne-a furat design-ul TD-urilor... Dar cand toti folosim acelasi shit de ani buni, nu avem cum sa ne plangem...

Iti garantez ca nimeni nu are curajul sa imi spuna MIE ca acest GameMode este un Edit. Ii pot dovedi in ce modalitate isi doreste el ca nu este un Edit. Bag mana in foc ca nimeni nu are un .amx (la pachet cu un .pwn) compilat inainte de Septembrie 2015 care sa contina /ChangeName-ul meu. Sau sistemul meu de Blacklist. Sau toate sistemele mele care preiau la OnGameModeInit Date din DataBase (House System, Property System, Gang System, Clan System, Interiors System, Personal Cars System, etc.). Poate doar o versiune mai veche a XSS/RSS foloseste modalitatea aceasta de MySQL Load Data folosita de mine, dar acele GameMode-uri se afla mai mult ca sigur doar la Ownerii lor. Eu am incercat sa imi dau seama cum functioneaza Serverele concurentei, si incet-incet m-am apropiat de sistemele lor... Daca nu renuntam la tot, probabil azi, la un an si ceva de cand m-am apucat de XSW, eram in stare sa reproduc absolut orice sistem de pe XSS/RSS macar in proportie de 80%. Nu prea cred ca sunt multe persoane in stare de asa ceva, ca sa poata argumenta cu dovezi clare ca GM-ul acesta nu a fost facut de mine, ci luat de pe net si Editat de mine.

Code: Select all
if(Server[PropertyPayDay] == 30)
   {
       new Str3[400];
       //----------------------------------------------------------------------
       foreach(new l : Player)
       {
           if(Player[l][LoggedIn] == 1)
           {
              if(Player[l][OweProperty][2] == 1)      Player[l][Coins] += Player[l][Income][1], format(Str3, 400, "You got {00BBF6}%d Coins {00FF00}from your Property!", Player[l][Income][1]), SendClientMessage(playerid, LIME, Str3);
              else if(Player[l][OweProperty][2] == 2) Player[l][Coins] += Player[l][Income][1], format(Str3, 400, "You got {00BBF6}%d Coins {00FF00}from your Property!", Player[l][Income][1]), SendClientMessage(playerid, LIME, Str3);
              else if(Player[l][OweProperty][2] == 3) Player[l][Coins] += Player[l][Income][1], format(Str3, 400, "You got {00BBF6}%d Coins {00FF00}from your Property!", Player[l][Income][1]), SendClientMessage(playerid, LIME, Str3);
              else if(Player[l][OweProperty][2] == 4) Player[l][Coins] += Player[l][Income][1], format(Str3, 400, "You got {00BBF6}%d Coins {00FF00}from your Property!", Player[l][Income][1]), SendClientMessage(playerid, LIME, Str3);
              else if(Player[l][OweProperty][2] == 5) Player[l][Coins] += Player[l][Income][1], format(Str3, 400, "You got {00BBF6}%d Coins {00FF00}from your Property!", Player[l][Income][1]), SendClientMessage(playerid, LIME, Str3);
         }
      }
      //----------------------------------------------------------------------
      Server[PropertyPayDay] = 0;
   }


Cei ce spun ca am un GM Editat, sa caute codul acesta pe tot internetul si sa imi spuna unde l-au gasit :)) Le garantez ca n-au unde, chestia asta am facut-o la sugestia unui prieten =) Si pot dovedi prin o gramada de chestii, dar n-are rost.. Sa nu mai spun ca majoritatea 'scripterilor' nu stiu sa imi explice ce fac variabilele Player[playerid][Income][1], Player[playerid][Income][2], Player[playerid][TheRullZ] sau multe altele. Sunt idei unice, nefolosite in alte Script-uri, sau folosite de foarte putini Scripteri care gandesc ca mine. Dar acei Scripteri mai mult ca sigur nu isi pun pe net GM-ul, ca eu sa fiu acuzat ulterior de Editarea GM-ului altcuiva. =) Nici macar Eddu sau Liviu, care au lucrat la acest GM, nu au inteles in totalitate ce am pus eu in el... Pur si simplu tuturor le este de neinteles variabila TheRullZ =) si cine o scoate are muuuuult de munca sa isi repare 'deficientele' rezultate de revocarea ei.

Atentie!
Am uitat sa mentionez ca acest GM merge compilat DOAR cu Pawno-ul care se gaseste in arhiva. Acel Pawno are modificari speciale, facute de mine dupa nevoile mele in functie de cum a fost construit GameMode-ul meu. In schimb, acel Pawno poate compila si alte script-uri fara probleme. Daca incercati sa compilati GM-ul cu alt Pawno, mai mult ca sigur o sa va ia compiller-ul Crash sau o sa constatati total random ca nu va mai merg Timerele sau mai stiu eu ce =)
Image
User avatar
[XSS]Seby
Veteran
Veteran
 
Posts: 1218
Joined: Mon Sep 05, 2011 7:55 pm
Medals: 2
Helper (1) Active Member (1)
Seria GTA preferată: GTA IV
Text personal: No ? Why ?

Re: [SCRIPT] eXtreme Stunt World V1 (SA-MP 0.3.7)

Postby Vlad » Thu Feb 04, 2016 8:28 pm

A fost doar o simpla intrebare, deoarece acest dialog imi este foarte foarte cunoscut.
Image

Succes in cariera ta!
Smart Codes - Coming Soon!
User avatar
Vlad
Administrator
Administrator
 
Posts: 249
Joined: Fri Apr 04, 2014 5:26 pm
Location: Bacau
Seria GTA preferată: GTA San Andreas
Text personal: Pawn Scripter & Mapper

Re: [SCRIPT] eXtreme Stunt World V1 (SA-MP 0.3.7)

Postby [XSS]Seby » Fri Feb 12, 2016 1:37 pm

#Chase wrote:A fost doar o simpla intrebare, deoarece acest dialog imi este foarte foarte cunoscut.
Image

Succes in cariera ta!

Eh, acest dialog e asa la 99% din serverele care sunt Online la ora actuala =) asa e si pe RSS, si pe XSS, asa s-au invatat playerii cu el... Asa l-am facut si eu pe Server-ul meu :)) Si sa nu ma intelegi gresit, nu m-a deranjat intrebarea ta. :)
Image
User avatar
[XSS]Seby
Veteran
Veteran
 
Posts: 1218
Joined: Mon Sep 05, 2011 7:55 pm
Medals: 2
Helper (1) Active Member (1)
Seria GTA preferată: GTA IV
Text personal: No ? Why ?


Return to Script-uri, Harţi si Tutoriale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest